0

Общи условия

Общи условия за ползване на електронният сайт www.easyclean.bg

Използването на този сайт и изпращането на поръчка чрез него, се счита за съгласие с посочените условия. Ако не приемате тези условия, моля, не използвайте уеб сайта!

Общи условия за закупуване наемане почистващи машини, консумативи и препарати

Собственик на сайта www.easyclean.bg е Тримонд ЕООД със седалище и адрес на управление: гр. Пловдив, бул. “Княгиня Мария Луиза” 46, ет.4, ап.8, ЕИК 200595315.

Всички регистрирани от производители търговски марки и имена в сайта, фирма Тримонд ЕООД използва с цел по-лесна ориентация на клиента и няма претенции на собственост за тях.

Публичното разпространение, копиране и публикуване в други уебсайтове на запазените знаци и марки, снимките от каталозите са нарушения на авторските и сродните им права и се преследват от закона. Потребителите могат да копират материали от електронния сайт единствено за собствена употреба.

Тримонд ЕООД има право да променя цените на предлаганите стоки без предварително уведомяване. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на заявката на желаната стока.

Тримонд ЕООД има право да променя общите условия. Актуалните условия в момента, в който е направена поръчка от потребител, са договорените условия за конкретната поръчка.

При изчерпани стоки Тримонд ЕООД във възможно най-кратък срок след получаване на заявка за покупка, уведомява за това клиента чрез email или по телефон. Клиентът може да пожелае анулиране на заявката за покупка или да изчака до получаване на количества от стоката.

Тримонд ЕООД не носи отговорност, ако клиентът е посочил неверни и/или непълни данни в направена поръчка.

При поръчки над 500 лева с ДДС, Тримонд ЕООД може да изиска от клиента плащането да е авансово, по банков път или чрез Epay.bg.

Всички обявени цени са в български лева с включен ДДС.

Всички спорове между страните във връзка с изпълнението и/или тълкуването на настоящите условия следва да се решават чрез преговори в дух на разбирателство и добра воля. Ако не бъде постигнато съгласие, всички неразрешени спорове между страните ще бъдат разрешавани от компетентния съд, според действащото законодателство в Република България.

Условия на доставка, права и задължения на страните

Тримонд ЕООД се задължава да достави на клиента поръчания от него продукт на посочения адрес, при налична стока франко склад Тримонд ЕООД до 3 работни дни. При изчерпани наличности да уведоми клиента в срок от 3 работни дни.

Разходите за доставката при покупка над 99 лева с ДДС са за сметка на фимра Тримонд ЕООД, но това не важи за наемане на почистващи машини. При покупки по-малки от 99 лева с ДДС, разходите за доставката на стоката са за сметка на клиента и те са фиксирана сума:

– 7.90 лв. с ДДС при доставка до врата.

– 5.90 лв. с ДДС при доставка до офис на куриерска фирма Спиди.

Посоченият по-горе праг за безплатна доставка, не важи при:

  • Направени допълнителни ценови отстъпки
  • Закупуване с кредит
  • Поръчки с тегло над 25 кг. (В този случай се договарят индивидуални условия на доставка)
  • Поръчки с обем над 60х40х40 см. (В този случай се договарят индивидуални условия на доставка)
  • Наемане на машини под наем

Основен куриер на фирма Тримонд ЕООД е куриерска фирма Спиди.

Заплащането на дължимата цена на стоката става при доставката чрез наложен платеж с куриер, авансово с банков превод или чрез платформата за разплащане epay.bg

Клиентът се задължава да посочи име на фирмата или име и фамилия, телефонен номер за връзка, точен адрес за доставка. Да плати цената на стоката според условията. Да заплати разходите по доставката. Да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.

Гаранции и връщане на стокa

Пазаруването онлайн се регулира от Закона за електронна търговия. Правата на клиентите на всеки електронен сайт за поръчки се определят от Закона за защита на потребителите.

Клиентът може да върне поръчаните стоки в срок от 14 дни от получаване на стоката.  При ненарушаване целостта на продукта и неговата опаковка Тримонд ЕООД има право да откаже връщането на цялата сума за стоката платена от Клиента, при положение че стоката е използвана.

При връщане на стока, транспортните разходи (Фиксираната такса доставка) при първоначалното изпращане не се възстановява и остава в полза на Тримонд ЕООД. Клиентът е длъжен да заплати разходите по връщането на стоката. Това включва транспортните разходи при връщането на стоката и други куриерски или банкови такси, свързани с възстановяването на платената цена за покупката.

При връщане на стока, свалете и попълнете  Формуляр за връщане на стока.

Клиентът има право да получи само стойността на върнатата стока, такава каквато е била при заявката и закупуване.

Лични данни

Данните, които хората представят при закупуване на стока от нашият сайт, са доброволно дадени, по собствено желание. Ние пазим личните данни на клиента, станали ни известни при попълване на електронната форма за покупка. При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите общи условия, Тримонд ЕООД може да използва личните данни на клиента единствено и само за целите за договаряната покупко – продажба. Ние поемаме отговорност да не разкриваме никакви лични данни за клиента на трети лица.