fbpx
0 елемента

Прахосмукачки за бита

Прахосмукачки и водосмукачки за бита. Прахосмукачки с воден филтър. Изправени прахосмукачки. Парочистачки

Изправена прахосмукачка Karcher VC 5

295.00 лв.

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 20.84 лв. на месец

Достъпен банков потребителски кредит за покупки на стоки на изплащане

Изправена прахосмукачка Karcher VC 5

Изключителната VC 5 на Керхер доказва, че една мощна прахосмукачка не трябва задължително да е голяма. Компактната прахосмукачка се отличава въпреки своя малък размер с уникална ефективност и може безпроблемно да се съревновава с уредите с колела. Благодарение на патентована телескопична система от 3 части уредът може да се намали на половина. Просто натиснете копчето и съберете, прахосмукачката вече е една от най-компактните в света и може да се прибере дори в най-малкото домакинство. Своята ефективност изправената прахосмукачка Karcher VC 5 дължи на превключващата се дюза за сухо изсмукване на Керхер с гъвкава връзка. Дюзата е разработена специално за този уред, доставя се с ниска консумация на енергия и осигурява максимална мощност благодарение на своята изключително плътна конструкция и специалната геометрия. А ErP етикетът потвърждава на VC 5 най-добрите почистващи резултати върху всички твърди подове и килими. Друг акцент е филтърната система без торбичка с интегрирано почистване на филтъра, която спестява скъпите резервни филтърни торбички. Филтърната касета се изважда лесно и се грижи за бързо изпразване на филтъра. Изправената прахосмукачка Karcher VC 5 със своята висока ефективност е джудже, представляващо истинско олицетворение на мощта.

Клас на енергийна ефективност (Скала от A+++ до D) A+ ((Скала от A+++ до D))
Радиус на работа 8,5
Ниво на звукова мощност 77
Напрежение 220 – 240
Честота 50 – 60
Тегло без аксесоари 3,16
Размери (Д х Ш х В) 182 x 261 x 621
 • Подложка Softgrip на ръкохватката
 • Телескопична изсмукваща тръба
 • Дюза за почистване на тапицерии
 • Дължина на кабела, 7.5

Нашата форма за въпроси

Ако имате въпрос относно нашите продукти, ще се радваме да Ви отговорим!  Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.


   Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.

    Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.

    Във връзка с COVID-19, бихме искали да Ви информираме, че онлайн магазина ни продължава да работи и взимаме всички възможни мерки за безопасното придвижване на стоки и хора. Можете да се свържете с нас на 0889 89 66 68, office@easyclean.bg и чрез контактна ни форма.