0 елемента

Професионални водоструйки

Ергономични, надеждни, лесни за използване и поддръжка.

 

Доверете се на нашият опит

Позвънете ни сега
за безплатна консултация

0889 896 668

Позвънете ни сега
за безплатна консултация

0889 896 668

Препоръки

Какво ще се почиства?

=

Автомобили

За почистване на автомобили водоструйката трябва да е с налягане поне 150 бара. Нужен е маркуч с минимална дължина 8 метра. Водоструйката трябва да има резервоар за препарат. Препоръчваме ви FASA Huron S 1409 XP

=

Почистване на алеи и пространства около басейни

За да почиствате алеи, площадки и открити площи около басейни ви трябва по-мощна и издръжлива водоструйка. Дългият маркуч е предимство. Препоръчваме ви FASA Explorer 2021

=

Почистване в кухнята

За почистване на скари, аспираторни решетки, силно замърсени готварски плотове и фурни е добре да закупите водоструйка с топла вода или пароструйка. Препоръчваме ви FASA Sundek5 55Y

Професионални и домакински прахосмукачки
Професионални и домакински прахосмукачки

Препоръки

Кои са важните характеристики?

=

Налягане на водата

Минималното налягане на професионалните водоструйки трябва да е 180 бара. Колкото по-голямо налягане имате на водата толкова по-бързо и лесно ще измиете мръсотията.

=

Дебит на водата

Това също е важна характеристика която определя колко вода минава през помпата за 1 час време.

=

Окомплектовка

Колкото по-голяма окомплектовка има водоструйката толкова по-добре. По-голямата дължина на маркуча, значително улеснява работния процес.

=

Температура на водата

Водоструйките се разделят на работещи със студена вода и водоструйки работещи с топла вода. Водоструйките работещи с топла вода, почистват по-добре машинни и биологични мазнини.

=

Резервоар за препарат

Водоструйките с вграден резервоар за препарат се използват за безконтактно почистване или друго почистване със специализиран препарат.

Във връзка с COVID-19, бихме искали да Ви информираме, че онлайн магазина ни продължава да работи и взимаме всички възможни мерки за безопасното придвижване на стоки и хора. Можете да се свържете с нас на 0889 89 66 68, office@easyclean.bg и чрез контактна ни форма.

Нашата форма за въпроси

Ако имате въпрос относно нашите продукти, ще се радваме да Ви отговорим!Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.


Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.

Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.